středa 16. prosince 2015

TOP 5 #4: Postavy, se kterými bych šla (nejen) na rande

Tohle téma zbožňuju. Do knižních/filmových/seriálových postav se zamilovávám každou chvíli, takže mě hned napadaly desítky, se kterými bych šla (nejen) na rande. (Dobře, přiznejme si to, chci si je vzít.)

Současně jsem si ale uvědomila několik věcí: 1) hodně mých lásek už do značné míry vyhaslo, 2) to, že je nějaká postava skvělá, neznamená, že bychom se k sobě hodili a 3) příliš mnoho filmových a seriálových postav mám ráda ne pro jejich charakter, ale proto, že mám ráda herce, který je hraje.

To jsou důvody, proč v mém seznamu není třeba Jacob Black z Twilight (2 a možná i 1), Eragon (2 a 3), Jon Snow z Game of Thrones (2 a 3), Legolas z Pána prstenů (3), James Ford z Lost (3)... a hodně dalších.

Původně jsem si myslela, že největším problémem pro mě bude vybrat TOP 5. Vzhledem k tomu, že všechny postavy pochází z mých absolutně nejoblíbenějších knih/sérií, nebylo to zdaleka tak těžké, jako vybrat doprovodné obrázky. Rozhodla jsem se ale nic víc nepsat. Pokud jste to četli, tak budete vědět, a pokud ne... lepší doporučení ode mě aktuálně ani nemůžete dostat!


TOP 5 je projekt, který nepravidelně děláme s Lenkou z Létám na Pegasu. Budeme rády, pokud se přidáte na svém blogu nebo nám svoji TOP 5 napíšete do komentářů.

(Omlouvám se za několikadenní zpoždění tohohle článku!)

Étienne St. Clair (Polibek pro Annu)



Harry Potter



Jesse de Silva (Mediátor) 


Peeta Mellark (Hunger Games)



Adrian Ivashkov (Vampire Academy)

(Obrázky: weheartit a web megcabot.com)

9 komentářů:

  1. Souhlasím s Jessem! Moc se na něj těším v nejnovějším Mediátorovi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky! Mohli by při té příležitosti u nás znovu vydat celou sérii, myslím, že by to potěšilo nejen nás dvě.

      Vymazat
  2. Harry je taková krásná klasika ale od jedné doby co se mi zdálo sen o Dracovi Malfoy, tak jsem trochu začala měnit názor, cheche. Špatní kluci přitahují holky :D Já v něm ale celkově vidím trochu zkomplikovanou osobnost. Moc nad tím přemýšlím :D

    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si ho představím jako Toma Feltona, není to úplně marný! :D Občas jsou komplikovaný osobnosti mnohem lepší než jednoznační slaďouši :)

      Vymazat
    2. Tak to rothodně jsou, ale Malfoy je na mě "komplikovaný" až moc špatným směrem, řekla bych :D

      Vymazat
  3. Skvělý výběr :) Takové rande s Jessem by bylo zajímavé :) A s Adrianem by jsme se určitě vypravili do Vegas :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak takové rande bych si taky nechala líbit! :D

    OdpovědětVymazat